Almenü
Német Nemzetiségi Önkormányzat Pesterzsébet
Főmenü

Locsoló bál

2022. április 30-án két év kihagyás után végre újra megtarthattuk hagyományos locsoló bálunkat. Ebben az évben a bál a csepeli Királyerdei Művelődési Házban volt.

Az est első felének programja 19 órakor kezdődött Kovács Eszter alpolgármester asszony köszöntő szavaival. Ezután léptek a színpadra a Baross Német Nemzetiségi Óvoda nemzetiségi csoportjai. Őket a József Attila Katolikus Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola 2.a, 2. c és 4.c osztályos tanulói követték, majd a Német Nemzetiségi Gimnázium és Kollégium 9.a és b osztályai mutatkoztak be.

 Az est első felét a Csepeli Német Nemzetiségi Tánccsoport fergeteges műsora zárta.

A bál 20 óra körül kezdődött, a jó hangulatról a Platin Zenekar gondoskodott. Nagy öröm volt számunkra, hogy sokan késő estig maradtak és a bál igazi felhőtlen mulatsággá vált. Röviddel egy óra után aztán a legkitartóbbak eljárták az utolsó táncot és véget ért a 2022-es locsoló bál.

Külön köszönet a Csepeli Német Nemzetiségi Önkormányzatnak, Lászlóné Balázsovits Magdolnának és Kaltenecker Gábornak, akik önzetlenül segítették a bál megvalósítását.